Следващият албум на Slash и MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS ще излезе от "Gibson Records"

27 юли 2021, 06:56 ч. 760 / 9 1
пред./следв.

   След 127 години производство на музикални инструменти и най-вече китари, легендарната американска фирма "Gibson" разширява дейността си, създавайки нов музикален лейбъл.

   Издателската компания започва дейността си в стратегическо партньорство с мейджъра "BMG" и ще бъде базирана в "Music City" в Нашвил, Тенеси. Първият музикант, който подписва с новия лейбъл, не е никак случаен. Това е китарният герой Slash (GUNS N' ROSES). Новият албум на колаборацията му с групата на вокалиста на ALTER BRIDGE MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS ще излезе чрез "Gibson Records" в близко бъдеще.

   Част от бранда на "Gibson" са още: "Gibson Artist Collections", "Gibson TV", "Gibson App", "Gibson Generation Group" (G3), "Gibson Gives" и новоткритият "Gibson Garage".

 

slash & miles kennedy



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MalmSuite 27.07.2021 12:15:25 отговори + 0 0
Слаш за малко да стане член на Мегадет, нямаше да ги има илюзиите. Но какво ли щеше да има от страна на Мегадет? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".