Следващият албум на MASTODON може да е двоен

28 юни 2016, 12:12 ч. 682 / 5 4
пред./следв.

   В скорошно интервю за списание "Guitar World" китаристът на MASTODON Brent Hinds казва, че следващата творба на групата може да бъде двойна. Тя би се състояла от един албум, написан от самия Hinds, плюс още един албум, написан от колегите му - Brann Dailor, Troy Sanders и Bill Kelliher. Първата част е с името "Cold Dark Place", докато за втората засега не е ясно още нищо. Ако нещата се развият в тази насока, Brent ще добави свои китарни пасажи и в творбата на останалите членове.

 

още за:

MastodonBrent Hinds


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


хикс 29.06.2016 12:10:34 отговори + 3 0
А защо не четворен албум? От всеки един по един. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НЕ! 28.06.2016 14:35:04 отговори + 6 2
Идеално неадекватни сте момче и момиче! За сабаКлон ли говорите? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

стохи 28.06.2016 12:37:48 отговори + 2 8
То,не е лошо човек да вярва в себе си и в това,което може и прави,но е добре тази вяра да е в разумни граници! Той и групата явно прескачат тия граници,щом са решили,че творбата им ще е успешна и много продаваема...
Според мен-тяхното време отдавна отмина и само тук-там по някой би се досетил кои са тия-от по-старото поколение,разбира се,а по-младите едва ли биха обърнали внимание на минали неща......
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Станка 28.06.2016 12:34:23 отговори + 5 7
Май наближава краят и на тази група... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".