Слушайте албума с метъл кавъри на ABBA на AMBERIAN DAWN

2 дек 2022, 11:25 ч. 640 / 9 4
пред./следв.

   Финландските симфометъли AMBERIAN DAWN издават албум с метъл кавъри на шведските поп класици ABBA "Take A Chance - A Metal Tribute to ABBA" днес, 2 декември, чрез "Napalm Records".

   Групата пусна предварително няколко сингли/видеа от диска. Сега, чрез плейъра по-долу, може да слушате онлайн всички 11 парчета от него. Над 200 албума и EP-та от отиващата си 2022 г. ще намерите в секция "Албуми" на нашия сайт.

 

amberian dawn

още за:

Amberian Dawn


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Danny Carey 6.12.2022 09:35:35 отговори + 1 1
Това е всичко друго, но не и метъл кавъри. По-скоро са поп рок кавъри. Пластмасова история. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tito 3.12.2022 16:54:39 отговори + 3 0
Ми аз не съм фен на групата и ми е все едно дали са силни или безсилни. Но повечето от тези кавъри ме кефят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dido the great 2.12.2022 20:57:26 отговори + 3 3
Това е творческо безсилие. А беше време когато правеха доста сносна музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 2.12.2022 14:33:03 отговори + 3 3
Това е яко. Нямам колони в работата, но взех назаем и го пуснах и всички му се радват Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".