Слушайте новия сингъл на GWAR "I'll Be Your Monster"

16 окт 2017, 20:33 ч. 458 / 3 1
пред./следв.

   Както ви съобщихме, GWAR ще издадат новия си студиен албум "The Blood of Gods" на 20 октомври. Квинтетът описва творбата като "хард рок шедьовър" и "нов крайъгълен камък" в кариерата си, който ще е "напълно неочакван и ще отнесе хората". Това ще бъде и първо издание на GWAR с Berserker Blothar на вокалите.

   През миналия месец групата пусна онлайн песента "El Presidente", а сега, чрез плейъра по-долу, може да слушате сингъла "I'll Be Your Monster".

 

 

gwar-2017-the-blood-of-gods

още за:

Gwar


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


'lem.. 16.10.2017 22:34:07 отговори + 2 0
изненадан съм.., музиката добре звучи, типично за '80 те.. Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".