Слушайте заглавното парче от новия албум на BRITISH LION "The Burning"

12 дек 2019, 07:10 ч. 1103 / 3 6
пред./следв.

   Както ви съобщихме, страничният проект на басиста на IRON MAIDEN Steve Harris - BRITISH LION - ще издаде втория си студиен албум "The Burning" на 17 януари 2020 г. чрез "Explorer1 Music" ("E1").

   Дискът ще съдържа 11 песни, като по-рано бе пуснато аудио на парчето "Lightning". Сега, чрез плейъра по-долу, може да слушате онлайн и заглавната песен от бъдещия диск:

 

 

steve harris



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


popfolk_headbanger 13.12.2019 11:26:10 отговори + 4 1
В такива моменти се сещам за логиката на Michael Weikath от Helloween, и какво му е мнението за страничните проекти: “ Човек се разпилява, предпочитам цялата енергия, която имам, да я фокусирам върху Helloween” И така, след 30 години, Helloween са по-големи от всякога и вече пълнят стадиони, особено с тази работа с “Pumkins United”, която я захванаха. Не ми говорете, че е само заради участието на Хансен и Киске. Не отричам, че има значение, но това е все едно да добавиш важна подправка на вече сготвен гювеч. Те дойдоха в перфектният момент при перфектно смазан механизъм, който е функционирал и се е развивал непрестанно. Преди 10 години не беше възможно. Но това са години отдаден и упорит труд, който най-сетне се отплаща.

От друга страна имаме “British Lion” ... Всеки е свободен да прави каквото иска, но това не е сериозно. Ако си колежанска бандичка, с вчесани момченца, с неопределима сексуалност, дето мънкат “Инди-рок”, или друго подобие на музика, е едно. Но да си Стив Харис и да си съучастник в това - е друго. Първият албум не ми хареса, угояваме, не е моят стил, не мога да си изкривя душата. Сцепиха се по всевъзможни медии да го лансират и хиперболизират, но това не променя простия факт, че е една боза. Нито повече, нито по-малко. От друга страна не сме чували смислен албум на Мейдън от “Brave new world “ насам ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 13.12.2019 11:28:35 + 1 0
* думичката “угояваме” се е присънила на автокоректът ми. Имах предвид “съжалявам!” Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 12.12.2019 11:29:22 отговори + 2 0
Кото цяло добре. Малко слабичко и наивно звучи, ама бива... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 12.12.2019 10:00:43 отговори + 4 3
Добре, сега - вокалите харесват се ли на някого ..? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цветан 12.12.2019 14:05:59 + 1 1
Нежнички са вокалите имайки предвид, че става дума за бандата на голям, голям човек, но щом Стив е допуснал човека на записи и взел за концерти - значи е видял нещо в него, което може би ние все още не виждаме. Аз мисля да дам шанс на албума. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 12.12.2019 14:42:08 + 1 2
Аз затова питам ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".