SOURCES OF I се присъединяват към "Autumn Souls Of Sofia"

17 апр 2015, 15:03 ч. 389 / 3 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 10 октомври 2015 г. в столичния клуб Bar ZAR (ул. Цар Самуил 50) ще се проведе фестивалът Autumn Souls Of Sofia 2015, като досега бяха обявени като участници турската Black Metal шайка MORIBUND OBLIVION, сръбската Doom Metal група THE FATHER OF SERPENTS. и българската  Death Doom Metal банда BLEAK REVELATION. Към афиша на събитието, се присъедини българската Melodic Black Metal група с белгийско участие SOURCES OF I.

SOURCES OF I е Melodic Black Metal банда, създадена от белгиеца Deha, който се е преместил да живее в София. След поредица промени в състава групата откри Vortep (DIMHOLT), Draghsin (THE CRIPPED GOD) и Делян (UPYR, CENTER). Групата издаде демо от една песен от репетиция и подписа договор с белтгийския лейбъл  Tanquam Aegri Somnia за издаване на тяхното дебютно EP, което предстои да излезе през месец май 2015 г.  SOURCES OF I  апелира към философията и отрицателния самоанализ на състоянието на самия себе си.

Продажбата на билети вече започна от 1 април в мрежата на eTicketsMall (http://www.eticketsmall.com/product_info.php?products_id=432&language=bg), като до края на месец май те ще бъдат на цена 25 лева. Броят билети е ограничен до 150.

Предстои да обявяването на имената на още групи-участници от България и чужбина.

 

Sources of I VS ASOS



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".