Спират две американски метъл списания

4 фев 2009, 13:30 ч. 187 / 14 8
пред./следв.
Според редактора Liz Ciavarella, американското списание "Metal Maniacs" и дъщерното му издание "Metal Edge" спират издаването си от следващия месец. И от двете заглавия ще бъде пуснат по един последен брой, след което екипите им излизат в неопределена по времетраене повичка. Липсват официални сведения за причините за това решение, но най-вероятно в основата е глобалната икономическа криза. "Metal Maniacs" и "Metal Edge" са две от водещите американски метъл списания със съответно 24 и 19-годишна история.
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Neon Knight 5.02.2009 12:55:02 отговори + 0 0
ХАХАХАХА, tony100raro кърти!!! Сега загрях, защо имат песен "Black wind, fire and steel"!!! TRUE METAL NIGGAS!!! :-D :-D :-D Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.02.2009 09:22:31 отговори + 0 0
"тей или иначе цялата музика, която в европа и щатите хората наричат "бяла" или просто музика без (много) негри е музика, чийто корени са в африка, и мутира след пренасянето на африканските роби в САЩ. Така, че... не виждам какво му е нередното.
Неграта просто в последните 15 години си получиха признанието за това, което е тяхно- цялата Популярна Музика."
Коооолко много глупости. Те негрите по замунда преди белия човек да дойде са свирили на китари по цял ден блус, нали. То и на човека корените са в маймуната, и гущера ама не е маймуна нали.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tony100raro 4.02.2009 22:22:11 отговори + 0 0
Винаги съм твърдял че Мanowar свирят негърска музика. Берачи на памук с кожени облекла и бутафорни мечове - ей тва са те. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.02.2009 20:31:45 отговори + 0 0
тей или иначе цялата музика, която в европа и щатите хората наричат "бяла" или просто музика без (много) негри е музика, чийто корени са в африка, и мутира след пренасянето на африканските роби в САЩ. Така, че... не виждам какво му е нередното.
Неграта просто в последните 15 години си получиха признанието за това, което е тяхно- цялата Популярна Музика.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mugabbe 4.02.2009 17:10:49 отговори + 0 0
Като млад Обама е членувал в ККК. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Cronos 4.02.2009 15:36:20 отговори + 0 0
Обама дойде на власт и вместо гуатанамо закрива метал списания. Само RnB за американския народ, кви са тия упадъчни европейски музики. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.02.2009 14:29:00 отговори + 0 0
"...след което екипитие им излизат в неопределена по времетраене повичка.." ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AndreaSeleste 4.02.2009 13:36:52 отговори + 0 0
Грандиозно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".