"SPIRIT of Burgas" с номинация и за "European Festival Awards"

7 ное 2010, 16:12 ч. 112 / 3 0
пред./следв.
След като стана ясно, че "SPIRIT of Burgas" е един от 10-те номинарани за "Best Overseas Festival" на "UK Festival Awards", благодарение на многото гласове, дадени за него, новата добра новина е, че фестивалът има номинация и за "European Festival Awards". Тези награди се провеждат за втора поредна година и ще бъдат връчени на 12 януари 2011 г. в холандския град Грьонинген. SPIRIT of Burgas е номиниран в категорията "Best Medium Sized Festival". Миналата година фестивалът получи номинация в същата категория на "European Festival Awards". Този път той се състезава при първоначалната селекция с още 68 европейски фестивала в съответната категория. За да премине в шорт-лист фазата на номинираните е напълно достатъчно просто да дадете своя глас за него на http://eu.festivalawards.com. А дали това ще се случи, ще разберем след 23 ноември. Попадне ли в следващата фаза, "SPIRIT of Burgas" ще има шанса да се бори за награда до 8 декември, когато окончателно ще приключи гласуването.

още за:

Spirit Of Burgas


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".