Списание "Kerrang!" връчи годишните си награди, вижте победителите

22 юни 2018, 07:13 ч. 1173 / 7 9
пред./следв.

   Вчера, 21 юни, на церемония в Лондон списание "Kerrang!" връчи ежегодните си награди. FOO FIGHTERS се окичиха с две отличия - за най-добра концертна група и най-добра международна група. Ето и пълния списък с призьорите:

Най-добър британски пробив
DREAM STATE

Най-добър международен пробив
CODE ORANGE

Най-добра песен
NECK DEEP - "In Bloom"

Вдъхновение
Joe Perry

Най-добра международна група на живо
FOO FIGHTERS

Най-добра британска група на живо
ARCHITECTS

Най-добър албум
ENTER SHIKARI - "The Spark"

Легенда
Corey Taylor

Най-добра британска банда
BIFFY CLYRO

Най-добра международна банда
FOO FIGHTERS

Икона
Tony Iommi

 

още за:

Kerrang!


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Стефанов 22.06.2018 12:23:04 отговори + 8 3
Байчото наистина нямаше нужда да се изтакова тук, те от Kerrang са се справили повече от добре. И откъм съдържание, и откъм качество.
А колкото до това, че е мухльо - как Бай Киро лОви риба си е негова работа. Трохьовците същи имат късмет тук-таме, но мульото е ербап балък-авджия, с когото всеки се съобразява!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 22.06.2018 13:08:48 + 7 7
Самобитен замисъл, логическата постройка се развива в ясни рамки, а изложението пленява читателя, не само с характерния си изказ. Носи неминуемо удовлетворение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 22.06.2018 11:09:21 отговори + 11 11
Най-добър свръхгалактически творец-изпълнител: Нуфри от Степан ДълДобрефф.
Най-добър реюниън: ГравитиКотТакова
Най-ефектен разпад: Уйкене (без участието на Щеки от дует Дървеню)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Drangolnik 22.06.2018 11:17:29 + 10 6
Ей, Бай Кире, не пропусна да се изс..реш и тук.....кой те знае к`ъв си мухльо в реалния живот. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 22.06.2018 11:27:51 + 8 10
Колко е хубаво, когато в нечия безбрежна душа избухнат величествени дирения! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Drangolnik 22.06.2018 15:44:47 + 6 3
А колко е лошо когато човек има нереална представа за себе си...Ето например Бай Кирчо - известен във форума с умението използва на пръв поглед високо-интелигентни думички и в крайна сметка да не казва нищо....Но Бай Кирчо достига и до по-големи висоти в заблудата за себе си - мисли си, че мнението му е най-меродавното по всички музикални въпроси....Тежко ти и горко ако имаш по-различно мнение от неговото....Но нищо - дървената философия и пречистващото хейтърство са национален спорт...такива като Бай Кирчо с лопата да ги ринеш-лошото е , че са мнозинството...!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 22.06.2018 16:04:24 + 6 3
Drangolnik малко бъркаш. Кирето е обикновено тролче. Търси внимание като се прави на интересен. Ама на ниво 3-ти клас. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 22.06.2018 16:25:05 + 4 6
Не само търси, ами и намира ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 23.06.2018 06:41:24 + 2 1
Уау! И намира. Какво постижение само. И Мунчо, който застава на селския мегдан и започва да издава нечленоразделни звуци намира внимание. Ти не си много по-различен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".