STATIC-X обявиха списъка с песни на албума "Project Regeneration Vol. 1"

5 юни 2020, 19:11 ч. 658 / 4 0
пред./следв.

   Както ви съобщихме, американската индъстриъл метъл банда STATIC-X ще издаде нов албум с последните записи на починалия си фронтмен Wayne Static.

   Дискът със заглавие "Project Regeneration" ще бъде в две части, като в записите участват членовете от състава на групата от "Wisconsin Death Trip" - басистът Tony Campos, барабанистът Ken Jay и китаристът Koichi Fukuda. В 12 от песните ще могат да бъдат чути вокали, записани от Wayne.

   Първият диск ще излезе на 10 юли, а не на по-рано обявената дата 29 май. Вече е ясне списъкът с песни на "Project Regeneration Vol. 1". Той е както следва:

01. Regeneration
02. Hollow (Project Regeneration)
03. Worth Dyin For
04. Terminator Oscillator
05. All These Years
06. Accelerate
07. Bring You Down (Project Regeneration)
08. My Destruction
09. Something of My Own (Project Regeneration)
10. Otsego Placebo
11. Follow
12. Dead Souls

 

Wayne Static

Wayne Static

още за:

Static-X


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".