STATIC-X са открили още неиздаван материал на Wayne Static

27 мар 2019, 07:47 ч. 844 / 6 7
пред./следв.

   Към края на миналата година ви съобщихме, че STATIC-X ще издадат нов албум, озаглавен "Project Regeneration", с последните записи на покойния фронтмен на бандата Wayne Static. Дискът ще бъде записан от останалите музиканти от оригиналния състав на групата - басиста Tony Campos, барабаниста Ken Jay и китариста Koichi Fukuda, както и редица специални гости. За вокалните партии в недовършените парчета буха поканени David Draiman от DISTURBED, Ivan Moody от FIVE FINGER DEATH PUNCH, Dez Fafara от COAL CHAMBER и DEVILDRIVER и др. Продуцент на творбата е Ulrich Wild.

   Сега групата обяви, че е намерила още неизвестен и неиздаван материал на Wayne Static, който ще бъде включен в албума. Поради това участието на гост-вокалисти ще бъде намалено.

   Планира се да бъдат включени 12 песни, повече от половина от които ще са с Wayne, както и да бъдат реализирани няколко видеоклипа. Предстои да бъдат разпространени повече подробности.

 

Wayne Static

още за:

Static-XWayne Static


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


glhf 27.03.2019 20:01:20 отговори + 2 0
Тони и Уейн са основатели на групата. Не само Уейн. Правата на групата се делят между тях двамата. Не случайно Уейн му плащаше, за да ползва името Static-X доста време, докато ходеше на концерти с наети музиканти и да изпълнява песни на групата. Защото няма право да го прави без разрешението на Тони. След смъртта на Уейн и съпругата му, всички права върху Static-X се прехвърлят на Тони, т.е. той може да прави каквото си поиска. А той какво прави? Той прави албум с последните записани вокали и песни с емблематичния фронтмен на групата, за да зарадва всички фенове, включително и мен самия, и да направи трибют за него. Доста групи загубиха основните си вокали и продължиха напред. Не виждам как би могло да се случи със Static-X, Уейн беше неповторим, но един последен албум би бил прекрасен завършек. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sylver 27.03.2019 14:40:19 отговори + 3 1
ей тони кампос не се наяде начи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1234 27.03.2019 14:08:51 отговори + 3 2
Малко е тъпо от тяхна страна, да изкарват пари на негов гръб, при положение, че не е и между живите вече. Но като цяло, такива са правилата на играта нарече "шоубизнес". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jjj 27.03.2019 14:22:32 + 1 2
Твоето изказване всъщност е малко тъпо. Даже много. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 27.03.2019 09:00:50 отговори + 1 3
О да, не е защото 80% от вокалистите са ги отебали, не знам дори кой би се навил на това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

R+ 27.03.2019 11:03:40 + 2 1
Я бягай в затвора Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 27.03.2019 11:31:00 + 1 2
Ще се видим пак в коментарите като излезе и само един заблуден по някакво чудо е featured в тая боза и съжалява за това (залагам на Burton C Bell). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".