Стенли открива сезона в "Sofia Live Club" на 1 октомври

17 сеп 2021, 08:47 ч. 598 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Силен старт на новия музикален сезон 2021/2022 ни очаква в Sofia Live Club, в първите 3 дни на октомври. Заредени с много енергия и с усмивка ще посрещнем незабравимите музикални приключения, които се задават на хоризонта в столичния клуб.

На емблематичния 1-ви октомври, световният ден на музиката, една от легендите на българската музикална сцена – Стенли, обещава да ни вдигне поне няколко стъпки над земята с концерта "Бягай от мен". В него ще чуем интересен микс от rock" n roll и електроника с нужната доза романтика – така звучи последният му албум "Чужди тела". Стенли няма да пропусне да изпее и култовите "Жулиета" и "Циркът" от периода му с група "Тангра", както и своята незабравима песен "Обсебен". На сцената редом до него ще бъде и Фънки на бас китара, Станислав Вълчев - китара и много по-младият от всички Николай Николаев на барабани, в който всички се чудят дали да се влюбят, защото е ужасно красив, или да му ръкопляскат много дълго за уменията на барабаните.

Билети в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена 20 лева. На място в деня на концерта ще са 25 лева.

В събота, 2-ри октомври, продължаваме ударно с взривоопасните Ъпрурт Live Band, които отново ще делят сцената с Мария Драгнева, Балет Нова и DJ CASS.

Билети в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена 30 лева. На място в деня на концерта ще са 35 лева.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".