STONE TEMPLE PILOTS търсят нов вокалист

5 фев 2016, 19:23 ч. 530 / 4 2
пред./следв.

   STONE TEMPLE PILOTS са публикували съобщение на официалния си сайт, че търсят нов вокалист. Групата коментира, че е прослушала досега доста певци, но все още не се е спряла на никой, затова всеки, който смята, че би се справил със задачата, може да изпрати запис. Подробности за конкурса може да прочетете сайта.

   Както вече ви съобщихме, вокалистът на LINKIN PARK Chester Bennington, който около две години бе в ролята на фронтмен на STONE TEMPLE PILOTS, се раздели с втората група "по взаимно съгласие" в края на 2015 г.

 

stone-temple-pilots-chester-bennington

 

още за:

Stone Temple Pilots


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 5.02.2016 21:55:03 отговори + 4 1
Скот Уейлънд винаги е бил и винаги ще бъде Stone Temple Pilots. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Псевдоалтернативенрокер 7.02.2016 11:07:31 + 1 0
С Честър бяха толкова смехотворни... няма да е по-различно с който и да било, различен от Уейланд. Още преди да умре казах, че няма шанс тая група да звукне с друг вокалист, явно сега нямат шанс да звукнат въобще. Мир на праха му иначе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".