SUICIDAL ANGELS подписаха с "Nuclear Blast"

1 апр 2022, 21:15 ч. 530 / 2 0
пред./следв.

   От лагера на гръцката олдскул траш метъл банда SUICIDAL ANGELS обявиха, че музикантите са подписали с "Nuclear Blast". В момента групата работи по писането на новия си дългосвирещ студиен албум и се очаква да влезе в студио по-късно този месец, за да запише предстоящата творба. Предстои да бъдат обявени повече подробности.

   Това ще бъде завръщане на групата под крилото на немския лейбъл, чрез който през 2009 г. излезе албумът "Sanctify the Darkness".

   SUICIDAL ANGELS имат седем албума зад гърба си, като най-скорошният е "Years of Aggression", който се появи на музикалния пазар през 2019 г. Това е и най-успешната им творба до момента.

още за:

Suicidal Angels


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".