Sully Erna със специално видеообръщение за българските фенове

4 юли 2017, 11:24 ч. 1193 / 5 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Световноизвестният вокалист на американската група Godsmack публикува видео във Facebook профила си с поздрав към българските фенове и информация за концерта си на 26-ти септември в зала „Арена Армеец", София. В клипа Sully [Erna] споменава и своето европейско турне, датите за което бяха обявени миналата седмица. Концертът в София е част от това турне, е в чест на 11-я рожден ден на Z-Rock – рок радиото на България. Билетите за събитието вече са в продажба на ticketsbg.com и Eventim [поръчай онлайн].

Видеото на Съли съдържа личен поздрав и към Елена Розберг от Z-Rock, негова приятелка и водеща на предаванeто „Голият обяд" в ефира на рок радиото на България. В клипа фронтменът споделя, че работи над новия албум на Godsmack и се подготвя за предстоящото турне.

„Искам да поздравя всички страни, които ще посетя..., но сега изпращам специални поздрави към София, България!", казва той. По-малко от година след паметните концерти в зала 1 на НДК, вокалистът изпълни обещанието си и идва с много по-мащабна продукция, в която ще участват и музиканти от Оркестъра на Класик ФМ радио. „Много се вълнувам, че ще дойда и ще направя второ шоу, и се надявам да видя всички ви там!". Видеото завършва с думите: „Ще бъде голям концерт, не го пропускайте!"

Следете новини около концерта на сайта на радио Z-Rock – рок радиото на България!

още за:

Sully ErnaZ-Rock


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Некъф 4.07.2017 17:19:33 отговори + 6 0
Страхотен човек. Годсмак са супер земни хора и страхотна компания за напиване Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CRainbow 4.07.2017 16:55:30 отговори + 5 0
Браво, Sully!!!
:-)))))))))))))))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 4.07.2017 11:57:12 отговори + 8 2
Пич! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".