Sully Erna ще снима филм с Асен Блатечки при престоя си в България

17 окт 2016, 13:32 ч. 4428 / 12 5
пред./следв.

   Както знаете, фронтменът на GODSMACK Sully Erna ще изнесе два акустични концерта на 20 октомври в Зала 1 на НДК в София по повод рождения ден на Рок радиото на България "Z-Rock". Преди малко музикантът публикува снимка в профила си в социалната мрежа "Фейсбук" с българския актьор Асен Блатечки, от която става ясно, че Erna ще участва в новия му филмов проект. Това вероятно обяснява и защо около този период Sully, който вече е пристигнал в родината ни, няма други концерти в съседни страни.

   Лентата със заглавие "Бензин" е една от основните теми, свързани с киното у нас, в последно време. Тя се определя като българския вариант на "Бързи и яростни". Режисьори са Блатечки и Катерина Горанова, която е майка на голямата му дъщеря. За филма ще бъдат използвани над 40 тунинговани автомобила, чиято обща цена е над 1 млн. лева. Очаква се премиерата на "Бензин" да е през пролетта на 2017 г.

 

бензин



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Том Марая 17.10.2016 17:09:43 отговори + 6 0
Бат Сълиииииии! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 17.10.2016 17:07:46 отговори + 13 0
Съли отива в кухнята и вижда Блатеч да му рови в хладилника - "...а ти как си свали новия ми филм безплатно?" #шаумра Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Random 17.10.2016 16:09:43 отговори + 8 1
По-тъпи идеи? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 17.10.2016 15:50:20 отговори + 13 5
"Бързи и яростни" - мокрия сън на всяка една батка. За българската версия на "Бързи и яростни" обаче трябваше да назначат не рок певец, а някой чалгар, по възможност на стероиди, например Фики. А и Асен Блатечки? Тази хилка? Бате Бойко и няколко гологлави здравеняка (с изписани вежди и розови фланелки) от Люлин биха свършили по-добра работа

(шегата настрана, би ми било итересно да изгледам филма)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Санд 17.10.2016 13:37:46 отговори + 13 2
"Българския вариант на "Бързи и яростни"...
WTF?!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".