Супергрупата LEGEND OF THE SEAGULLMEN издава дебют през февруари

10 дек 2017, 15:35 ч. 792 / 2 0
пред./следв.

   LEGEND OF THE SEAGULLMEN - супергрупата с участието на барабаниста на TOOL Danny Carey, китариста на MASTODON Brent Hinds, режисьора Jimmy Hayward ("Jonah Hex") - китара, David "The Doctor" Dreyer - вокали, басиста Peter Griffin (ZAPPA MEETS ZAPPA) и Chris DiGiovanni - синтезатор, ще издаде едноименния си дебют на 9 февруари 2018 г. чрез "Dine Alone Records". Песните в диска, а и на проекта като цяло, ще бъдат обединени от морската тематика. По-долу може да чуете парчето "Shipswreck" и да видите обложката. Ето и списъка с песни:

01. We Are The Seagullmen
02. The Fogger
03. Shipswreck
04. Curse Of The Red Tide
05. Legend Of The Seagullmen
06. The Orca
07. Rise Of The Giant
08. Ballad Of The Deep Sea Diver

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".