SYSTEM OF A DOWN ще обсъдят дали да запишат нов албум след края на турнето си

11 яну 2015, 10:16 ч. 669 / 1 2
пред./следв.

   Изминаха почти 10 години от издаването на последния студиен албум на SYSTEM OF A DOWN. След известен период на неактивност бандата се събра за поредица от турнета, но все още не е ясно дали ще запише нов материал. В скорошно интервю вокалистът Serj Tankian разкрива, че музикантите ще обсъдят възможността да направят нов албум след края на концертната си обиколка през април. Певецът допълва, че има написани песни, които биха могли да са подходящи за SYSTEM OF A DOWN, но това предстои да бъде уточнено.

 

system-of-a-down



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Гарик Степанян 11.01.2015 23:34:43 отговори + 7 1
Дядо майчин престъпление ли е да правиш хубава и качествена музика?Или арменците сме единствените които правим пари от музика.Преди да пишеш идиотски коментари мисли малко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дядо ви владика 11.01.2015 11:48:42 отговори + 2 13
арменска работа,за пари всичко ще направят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".