TANKARD издават албума "Pavlov's Dawgs" в края на септември

19 май 2022, 18:56 ч. 511 / 9 0
пред./следв.

   Германските "бирени траш метъл маниаци" TANKARD ще издадат новия си студиен албум "Pavlov's Dawgs" на 30 септември чрез "Reaper Entertainment".

   Групата съобщава новината ден след участието си на фестивал в Севиля по повод финала за купата на "Лига Европа", който се игра в испанския град между шотландския "Глазгоу Рейнджърс" и немския "Айнтрахт Франкфурт". Германският отбор е любим на музикантите и не само е от техния град, но и TANKARD са автори на химна на тима.

   Квартетът все още празнува победата и обявява подробнистите за 20-ата си дългосвиреща творба. Материалът е продуциран от Martin Buchwalter и записан отново в "Gernhard Studio". По-долу ще намерите списъка с песни и обложката, създадена от Patrick Strogulski:

01. Pavlov's Dawg
02. Ex-Fluencer
03. Beerbarians
04. Diary of a Nihilist
05. Veins of Terra
06. Momento
07. Metal Cash Mashine
08. Dark Self Intruder
09. Lockdown Forever
10. On the day I die

 

още за:

Tankard


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".