Tarja Turunen представя видеоклипа "An Empty Dream"

23 юни 2017, 19:10 ч. 1323 / 4 3
пред./следв.

   Бившата вокалистка на NIGHTWISH Tarja Turunen издаде изненадващо дигиталния сингъл "An Empty Dream". Певицата споделя, че песента ѝ е била представена от аржентинския филмов режисьор Mariano Cattaneo, като е била част от саундтрак. Tarja е преработила композицията и текста, за да бъдат подходящи за нея. След това е заснет и видеоклип в столицата на Аржентина Буенос Айрес. Може да го гледате по-долу. В самия сингъл има не едно, а пет парчета, в т.ч. две версии на "An Empty Dream". Траклистът е както следва:

01. An Empty Dream
02. An Empty Dream (Movie Version)
03. Undertaker
04. House Of Wax (Live At Genelec Artist Room)
05. The Living End (Live At Genelec Artist Room)
06. An Empty Dream (Video)

 

   Tarja ще гостува за 10-и път в България и за първи в Бургас на 31 юли в рамките на фестивала "Summer Chaos" с участието още на KREATOR и CREMATORY.

 

 

още за:

Tarja Turunen


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


леле 24.06.2017 11:46:48 отговори + 4 1
Таря за 10-ти път. Това не е ли рекорд? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 24.06.2017 19:41:04 + 5 1
Може и да е. Сабатон и УАСП са идвали по 7 пъти. Аксепт и Пърпъл също се идвали много пъти. Има и други чести посетители. Джон Лоутън може да е идвал повече пъти и от Таря. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 24.06.2017 20:08:47 + 6 1
На този въпрос може да се отговори сравнително лесно. Търсите името на групата горе в дясно. На страницата с резултати най-долу са концертите.
Засега рекордьори са Tarja и Helloween с по 9 концерта. До края на годината им предстои по още един и пак ще се изравнят - 10 на 10.

По-различно става, ако въведем коефициент за време. 9-те концерта на Helloween са за период от 14 години. А на Tarja - само за 9 години. След "Summer Chaos" тя ще има 10 концерта в България за 9 години.

П.П. Трябва да направим уговорката и че не отчитаме гостуванията на John Lawton, Joe Lynn Turner и др., които са правили безплатни концерти на няколко или много места. На тях със сигурност имаме пропуснати участия в архива.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".