THE DEAD DAISIES пуснаха краткия филм "Like No Other"

14 авг 2021, 10:08 ч. 557 / 4 4
пред./следв.

   Супергрупата THE DEAD DAISIES реализира мини-филм със заглавие "Like No Other". Кратката лента е от гледната точка на журналист/видеооператор, който пътува с бандата на първото ѝ турне след отпадане на част от ограниченията заради пандемията от коронавируса. Обиколката е от само три седмици, но връща надеждата и на фенове, и на музиканти, че скоро концертите ще се случват както преди.

   THE DEAD DAISIES ще гостуват у нас на пренасрочения за 2022 г. фестивал "Midalidare - Rock In The Wine Valley", който ще се състои на 14-17 юли (поръчай билет онлайн).

 

 

glenn hughes

още за:

The Dead Daisies


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kovidiot 14.08.2021 11:28:50 отговори + 0 4
Добре бе защо в САЩ от месец има концерти и фестивали, а в Европа не? Нали и там е вълна след вълна! Или бъркам........ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тука има, тука нема 14.08.2021 11:44:48 + 0 0
В САЩ има концерти на американски групи. И в България има вече много концерти на български групи. Просто е
Американските групи все още в Европа не стъпват.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 14.08.2021 14:52:14 + 4 1
На прима виста - в България предстоят Dubioza Kolektiv, Laibach, Katatonia, Рони Ромеро, плюс изяви на купища български групи. Сигурно има и още, но в момента не се сещам. Ясно е, че не е като преди две години, но не е и чак толкова зле. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Xdd 16.08.2021 13:46:16 + 1 0
Има, има, даже ония ден Judas изнесоха страхотен концерт, както винаги, на Bloodstock фестивала Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".