"Thrash Metal Night" в "The Black Lodge" на 23 октомври

21 окт 2014, 16:50 ч. 190 / 2 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 23 октомври (четвъртък) в метъл бар "The Black Lodge" ще се проведе поредната тематична вечер, този път посветена на онази неповторима комбинация от бира, зомбита и силиконови съоръжения, наречена траш. Това в никакъв случай не означава, че сме станали носталгични или нещо от сорта - готови сме да отдадем заслуженото както на вечните класици в жанра, така и на съвременните, тепърва набиращи инерция банди от нюскуул вълната. Плейлистът ни включва имена като MEGADETH, SLAYER, EXODUS, TESTAMENT, OVERKILL, KREATOR, SODOM, DESTRUCTION, ONSLAUGHT, EXUMER, TANKARD, MUNICIPAL WASTE, VEKTOR, DEKAPITATOR, EVILE, WARBRINGER, TOXIC HOLOCAUST и много други.

Началото е в 21.00 ч. с вход свободен. Готови ли сте за ежеседмичната ни томбола? А за бира? За силиконовите съоръжения знаем...

 

още за:

The Black Lodge


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Klossessed 21.10.2014 18:44:23 отговори + 5 1
Боли ни за теб ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аааа 21.10.2014 17:38:59 отговори + 2 8
Сега знам къде и кога НЯМА бъда! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз бре 21.10.2014 19:59:13 + 4 1
На теб каза ли ти се, че писането на коментари не е задължително. Има достатъчно новини за твоите групи, върви там и блъскай чело в пода. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".