Tim Owens казва, че JUDAS PRIEST не могат да го спрат да презапише песни от албумите си с групата

23 мар 2019, 08:28 ч. 2207 / 7 7
пред./следв.

   В скорошно интервю бившият вокалист на JUDAS PRIEST Tim "Ripper" Owens коментира отново възможността да презапише материал от двата си албума с легендарната група.

   Певецът казва, че той би могъл да направи това и от бандата не биха могли да му попречат. Но все още не е решил дали ще предприеме тази стъпка.

   Owens отговаря и на критиките, че не спира да говори за JUDAS PRIEST. Той пояснява, че това е така, защото интервюиращите го му задават въпроси за британските ветерани. И често го питат за мнението му относно обстоятелството, че на концертите с Rob Halford не се изпълняват песни от албумите "Jugulator" (1997) и "Demolition" (2001).

   Наскоро Tim разкри, че мениджмънтът на JUDAS PRIEST е поискал да не използва артуърк на групата за постерите за изявите си на живо.

 

още за:

Tim OwensJudas Priest


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


liquid 27.03.2019 14:26:32 отговори + 1 1
Джудас не изпълняват песни от ерата с Тим, защото Халфорд ще получи сърдечен удар ако се опита да ги изпълни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Драган 23.07.2022 15:35:00 + 0 0
Абсолютно! Но, за сметка на това пък Рипър пее с лекота и бих казал дори по-добре песните на Джудас с Халфорд!
През 2018-та имах невероятния шанс да се снимам с Халфорд на Hills of Rock и да разменим по дума. Реших да го провокирам с подобен въпрос, той тактично повтори същото каквото е казвал и в интервюта: че е отворен да изпее песни от албумите с Рипър и това може да се случи, стига публиката да го пожелае!
Е, нали все пак е the Metal God!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Antique 25.03.2019 13:49:29 отговори + 4 0
Не мисля, че е прав. Т.нар. "артуърк" принадлежи на групата, от която той вече не е част, и предполагам от правна гледна точка, ако иска да ползва логото и т.н, трябва да си плати. Същото се отнася и до песните. Доколкото виждам, всички песни са написани от Глен и К.К., та чисто от авторска гледна точка, Оуенс няма принос. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ohoboho 25.03.2019 00:02:54 отговори + 3 0
тоя да си наляга парцалите и да вземе да запише нещо с Beyond Fear, 12 години го чакаме вече втория албум.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shredder 24.03.2019 14:21:11 отговори + 1 0
кой прав, кой крив, всичко е бизнес на тоя свят.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

цаца 24.03.2019 07:44:56 отговори + 2 5
Не е прав. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Пеню 23.03.2019 12:58:39 отговори + 6 4
Прав е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".