Tobias Sammet работи по нов албум на AVANTASIA, EDGUY са в почивка

29 мар 2020, 10:01 ч. 1291 / 3 6
пред./следв.

   Tobias Sammet разпространи съобщение в социалните мрежи, в което отговаря на въроси на фенове какво се случва с някога основната му група EDGUY.

   Музикантът уточнява, че в момента се е съсредоточил върху следващ албум на проекта AVANTASIA, докато EDGUY са в почивка за неопределено време. Sammet коментира, че по този начин усеща нещата и като творец той прави това, което му идва отвътре.

   Все пак, на този етап Tobias не знае кога може да се очаква да излезе новият албум на AVANTASIA, особено в настоящата кризисна ситуация. Последният диск на проекта "Moonglow" се появи през февруари 2019 г. През август същата година бе второто и последно засега гостуване на AVANTASIA в България - в рамките на фестивала "Varna Rock 2019".

 

Tobias Sammet



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


The Source 9.10.2020 19:36:52 отговори + 2 0
За жалост вече няма необходимия глас за Едгай. Отдавна се изхаби. Последните албуми са еднообразни, поне в музикално отношение, а и като не усеща силните чувства, които са го карали да пише бунтарските надъхващи песни на времето, просто няма как да стане, нито вижда смисъл. Но музиката е винаги там за всеки, който има нужда от нея! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Miro 30.03.2020 22:28:16 отговори + 6 1
Липсват ми и Едгай и Гамарей... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 29.03.2020 12:45:22 отговори + 5 20
Прекрасна новина ! В очакване на поредния симфо-метъл шефьовър ! За всеки е ясно, че Edguy повече няма да има..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........... 29.03.2020 10:34:02 отговори + 15 4
Аре стига ве, момче! Edguy ептен умряха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван Костов 29.03.2020 11:19:30 + 10 10
Това са си неговите Едгай и ще прави с тях каквото си иска. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тан 29.03.2020 15:49:29 + 10 0
В поста беше писал, че последният албум на Edguy много го е изтощил:
"The situation is, Space Police was a great album, but it felt extremely exhausting to put together and make it the great album that I was satisfied with."
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".