TOMAHAWK ще издадат първи албум от осем години насам през март

21 яну 2021, 10:09 ч. 393 / 1 2
пред./следв.

   TOMAHAWK, авангардната рок банда с участието на Duane Denison (THE JESUS LIZARD, UNSEMBLE), Trevor Dunn (MR. BUNGLE, FANTOMAS), Mike Patton (FAITH NO MORE, MR. BUNGLE) и John Stanier (HELMET, BATTLES), ще издаде първия си дългосвирещ албум от осем години насам, озаглавен "Tonic Immobility", на 26 март чрез "Ipecac Recordings".

   Творбата ще се предлага в различни варианти на CD и винил и вече може да бъде поръчана предварително. По-долу ще намерите аудио на една от песните - "Business Casual". Траклистът е както следва:

01. SHHH!
02. Valentine Shine
03. Predators and Scavengers
04. Doomsday Fatigue
05. Business Casual
06. Tattoo Zero
07. Fatback
08. Howlie
09. Eureka
10. Sidewinder
11. Recoil
12. Dog Eat Dog

 

 

още за:

TomahawkMike Patton


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Металист 21.01.2021 11:37:53 отговори + 0 7
Днес определено е ден за добри новини! Казват, че Майк Патън е гей. Няма да се изненадам, истинските гейове са доста интелигентни и често пъти артистични натури. Правят добра музика. Нямам нищо против тях. За разлика от пееерасите биещи се в гърдите, че са "мъже". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НЕ! 21.01.2021 18:38:58 + 1 0
Кой го казва, Петърчо от другия блок ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".