TREMONTI използват снимка на фотограф на WeRock.bg за тур-постер в САЩ

23 авг 2018, 10:00 ч. 1661 / 4 6
пред./следв.

   От месец април 2017-а, няколко пъти в годината, имате възможност да се насладите на чудесните концертни снимки на нашия фотограф пар екселанс Станимир Сребър.

   Във фокуса на неговия обектив бяха и наскоро състоялите се "последни мохикани" на българските рок фестивали - "Hills of Rock" в Пловдив и "Varna Mega Rock". В третия ден на първото събитие - 22 юли - на главната сцена на фестивала в Града на тепетата преди IRON MAIDEN се изявиха TREMONTI - групата на китариста на ALTER BRIDGE Mark Tremonti.

   Галерията ни от шоуто им съвсем не е от най-богатите - само 16 снимки. Но те се оказват достатъчни, за да бъдат признати качествата на Стан и зад Океана. През септември и октомври TREMONTI ще осъществят турне в Съединените щати. За чийто постер поискаха и (естествено) получиха разрешение да използват наша снимка, направена от Сребър. Случайност? Не мислим :-)))

 

tremonti



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тремора 23.08.2018 10:42:44 отговори + 6 3
И платиха ли му или са напрайха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 23.08.2018 15:35:23 + 2 1
Редно е да заплатят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стар пират 23.08.2018 10:18:55 отговори + 7 0
Браво! Пожелавам още успехи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

нео-терлик 23.08.2018 10:08:55 отговори + 5 0
Много ги харесвам, жалко само, че нито те, нито публиката се изкефиха толкова на концерта им тук... Едва ли ще дойдат пак Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

carpe_diem 23.08.2018 13:23:38 + 6 1
Еми ако те не дойдат, ние ще ходим. С булката преди близо 2 години ходихме в един супер голям студ във Франкфурт да гледаме Alter Bridge. Та, следващото турне на която и да е от двете групи, ако не минава от тук, ще се ходи, където има

Иначе браво на werock - някои биха се издразнили на това, че постоянно се хвалите колко сте велики, ама мен не ми пречи, даже ви се радвам! m/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

An 23.08.2018 17:56:15 + 10 0
Като огромен техен фен ги посетих месец преди Хилса на тяхно хедлайн шоу в Холандия. Страхотни! Ударно темпо час и половина, приятелско отношение, без фамилиарничене с публиката. Марк с всеки албум задобрява вокално, представиха се просто чудесно. Тук реално не са популярни, откровеното ми мнение, че това бе отлична професионална изява.
Поздравления за Станимир!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".