TRIVIUM издават нов албум през октомви и пускат видеоклипа "Silence In The Snow"

30 юли 2015, 15:29 ч. 666 / 8 4
пред./следв.

   Американските метъли TRIVIUM работят по следващия си студиен албум и вече представят с официален видеоклип заглавното парче от него - "Silence In The Snow". Може да го гледате онлайн по-долу. Дискът ще излезе на пазара на 2 октомври чрез "Roadrunner Records". За най-запалените почитатели на групата вече се предлага възможност за предварителна поръчка на творбата.

   TRIVIUM имат едно гостуване в България - през 2012 г., когато, след отпадането на GODSMACK, се превърнаха в хедлайнъри на първия ден на фестивала "Sofia Rocks".

 

 

trivium sofia

още за:

Trivium


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


лъскав перинеум 2.08.2015 19:00:10 отговори + 0 0
В бахти и тъпата група са се превърнали. Заспах три пъти на новото парче....Не мога да повярвам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kokko 31.07.2015 02:11:30 отговори + 1 2
Очевидно са яко изчерпани. По-кофтито е че се кефят да си свирят новите бози и публиката да умира от тъпотия. Can't explain that. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HAVOC 1.09.2015 09:39:02 + 0 0
Една група прави нещо различно and everybody loses their minds. Музикантите обикновено се развиват и пробват нови неща, а не седят да свирят един и същи стил over and over again. Това не е Death или Trash. Изобщо не са се изчерпали, напротив.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 30.07.2015 18:56:07 отговори + 3 1
Малко епично ми идва,ама пак става. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".