TYR сложиха в разписанието си датата 31 януари за концерт в София

30 ное 2015, 06:49 ч. 1107 / 7 3
пред./следв.

   Преди 20-ина дни ви съобщихме за евентуален концерт на викингметълите от Фарьорските острови TYR в София. Информацията идваше от промоутъра "BGTSC", като не бяха упоменати дати или място на събитието. Сега те се появиха в официалното тур-разписание на бандата. Денят е 31 януари, неделя, мястото - клуб "Mixtape 5" в София. Очакваме потвърждение от българска страна, както и повече подробности като цени на билетите и кои други групи ще свирят на концерта. Това ще е първо гостуване на TYR в България.

 

още за:

Tyr


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Викингски патладжан 30.11.2015 14:06:35 отговори + 2 2
Преди това Primordial (дано само си намеря билет!), ся T?r - януари се очертава като мноооого радостен месец за мен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

АBBATH 30.11.2015 15:29:27 + 3 2
ABBATH момче, ABBATH...!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tulimyrsky 1.12.2015 00:05:31 + 1 0
И Abbath, чадо, и Abbath. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".