Цена Коев ще представи дебютния си албум с концерти в София и Пловдив

11 авг 2022, 13:01 ч. 1432 / 13 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Българската певица на Vivaldi Metal Project Цена ще представи дебютния албум на соловия си проект Tsena Koev за първи път на българска почва с концерти в София и Пловдив на 3 и 4 септември.

Албумът се казва "Emotions In A Jar" и официално ще излезе на 26 август.

Tsena Koev е симфонична метъл група основана от Цена Стефанова и българският аранжор на Vivavli Metal Project Живко Коев. Групата ще представи в акустична форма "Emotions In A Jar" и няколко песни от предстоящия втори албум "Storm In Human Form".

Досега Tsena Koev имат издадени два сингъла: "Something Inside" и "The Traveller" (с участието на легендарния швед Сноуи Шоу и популярния ютюбър и вокал на Mentalist Роб Лундгрен).

В концерта ще участват също Vivaldi Metal Project (с Цена като вокалист), и българските групи Aegonia и Freija.

"На моята възраст повечето музиканти имат издадени над 5 албума. За това време аз бях в много групи и проекти, работих за тях, но винаги за нечий чужд интерес или, ако е за общ, то той се разпадаше бързо, като повечето групи, които са с различни интереси и ценности. Това, което аз създадох за това време са 3-те ми прекрасни деца, с които се гордея най-много от всичко на света!

Но ето че идва и преломен момент за мен и музикалния ми живот - издавам първия си албум с материал, в голямата си част записан още през 2013 година. Издавам го чак сега, поради ред причини, но съм щастлива най-сетне да споделя тази музика с вас!"

Албумът ще бъде наличен във всички онлайн платформи на 26 август, а с физическо копие ще можете да се сдобиете и на концертите през септември.

Билети можете да закупите на мястото на събитията или от сайта на bilet.bg: билети за София и билети за Пловдив.

За повече информация следете събитията във фейсбук за Пловдив и София и страницата на Tsena Koev.

 

цена коев

още за:

Цена Коев


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Луда Президент 11.08.2022 22:10:43 отговори + 2 9
Щеше да ме кефи, ако се казваше Пена!
Цена не ме кефи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".