U2 са готови със 70% от материала за следващия си албум - "Songs of Experience"

1 окт 2014, 16:35 ч. 372 / 5 4
пред./следв.

   Новият албум на U2 "Songs of Innocence" все още не е издаден на физически носител, но бандата е вече готова с около 70% от материала за следващата си творба. Тя ще носи заглавието "Songs of Experience", съобщава басистът Adam Clayton. Според него, оставащите 30% няма да се особен проблем за музикантите и те ще бъдат написани бързо. Запитан как ще се разпространява бъдещата творба и дали отново би могла да послужи за дигитален подарък ("Songs of Innocence" бе предоставен безплатно на всички потребители на "iTunes") Clayton отговаря, че това предстои да се уточни. От написването на материала, до записването и издаването на албума може да мине доста време и дотогава да бъде актуален нов начин за разпространение на музика.

   "Songs of Innocence" излиза на CD и винил на 13 октомври.

u2

още за:

U2


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 2.10.2014 14:10:40 отговори + 1 0
Еее, па и тея не наядоха са... или пък ги е хванала творческа диария, та не мо'ат са спрат. Само от бързане да не вземат да издадат следващия преди сегашния... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

distortion 2.10.2014 10:44:46 отговори + 1 1
Да бяха поработили поне върху заглавието на албума...
Следващият може да се казва "Songs To Bang Your Inflatable Lady To".
Къде ли остана онова място, където улиците нямат имена?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 1.10.2014 19:01:54 отговори + 6 0
Бахти, няма ли кой да каже на тези хорица, че не са AC/DC и не могат да презаписват и преаранжират две - три песни непрекъснато без да не са смешни? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Соросоид 1.10.2014 16:45:37 отговори + 3 6
Илюминатите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".