Udo Dirkschneider обяви името на прощалното си ACCEPT турне

6 авг 2015, 08:39 ч. 2144 / 5 21
пред./следв.

   Както вече знаете, легендарният бивш вокалист на ACCEPT Udo Dirkschneider обяви, че догодина ще направи турне, на което за последно ще изпълнява песни от дискографията на бандата. Сега става ясно, че обиколката няма да е със собствената му група U.D.O., а ще е под името DIRKSCHNEIDER. По-долу може да видите логото на новата марка. Самото турне ще се нарича "Back to the Roots Tour 2016" и съвсем скоро се очаква да бъдат обявени датите за него. Много е вероятно в разписанието да присъства и България.

 

 



Коментари   (21)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ad Infinitum 7.08.2015 13:42:39 отговори + 6 0
Да е жив и здрав дедо Удо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метал..... 7.08.2015 12:31:20 отговори + 2 0
Аз ги харесвам и двете групи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........... 7.08.2015 13:12:13 + 5 0
Да, защото на кой всъщност му пука за кавгите им, авторските права и тн. Ние сме фенове на музиката им, кво ни боли дали са в добри отношения, кой заслужавал повече или по-малко.... Дребнави глупости, вместо хората да им се кефят и толкоз. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hellraze 6.08.2015 21:47:16 отговори + 4 2
Към "Разбирача": Знам какво пише, но ти явно не знаеш истината, а тя е че просто така са решили да напишат за да не наранят егото на някого. Пак казвам за всеки, който се интересува от АССЕРТ и е техен фен, ама истински фен и е чел повече информация от тази на книжките на дисковете е ЯСНО, че Волф и Петер са написали ВСИЧКИ ПЕСНИ на АССЕРТ. И Удо не го оспорва това. А ти явно си кон с капаци, щом нищо не те интересува, освен това, което на теб ти изнася. Чети повече. Ако знаеш английски чети интервюта с Волф и Удо и ще разбереш, че Удо просто е обиден и затова не се връща в АССЕРТ. Ще разбереш и колко пъти Удо е напускал, защото не е приемал групата насериозно. Е докато не са станали доста известни. Явно не е приемал групата като своя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 6.08.2015 22:01:07 + 3 3
Ясна работата. Значи вярваме на теб, а не на това, което пише навсякъде и от което тези хора си разпределят авторските права. От които, апропо, живеят и до днес. Волф и Петер са се лишили от около 60-70% от онова, което по право им принадлежи, демек - от 60-70% от доходите си доживот (не броя хонорарите от концерти), за да не наранят нечие его. Мисля, че разбрах вече всичко.

Апропо, по горната логика следва, че Волф и Петер са най-тъпите хора във Вселената.

Слава Богу, че истината е различна.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hellraze 6.08.2015 14:41:38 отговори + 6 3
Удо е създал АССЕРТ, но Волф ги направи световно-известни със своите песни. Удо е алчен за пари, а не Волф се е подиграл с него. Предлагали са му на Удо повече от 25% от приходите, но той е отказал. Защо ли? А защо Удо не съди АССЕРТ, а? Защото знае, че никога няма да спечели, защото ВСИЧКИ ПЕСНИ на АССЕРТ са написани от Волф и Петер и преди Волф и Петер това е била просто група на приятели, свирещи по училища и под. И досега никой нямаше да ги знае, ако не беше Волф. Факт.
А ти се научи да пишеш, защото след изречение и точка има интервал, както и след запетая и др. преп. знак. Аман от неграмотници
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 6.08.2015 16:40:20 + 4 0
Във всяка група има конфликти - къде за пари, къде егото, къде музикални различия. И те са хора. Няма смисъл да разправяш кой кво написал, щото пък Удо квото е изпял, май никой не може да изпее. То няма и нужда. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 6.08.2015 17:15:31 + 4 0
"ВСИЧКИ ПЕСНИ на АССЕРТ са написани от Волф и Петер"

До тук беше сериозният разговор с теб. Всеки, който си измисля "аргументи" и "факти", за да доказва измислените си тези, трябва да бъде взиман на та*ак. В случая това си ти.

А истината е тук:

"All songs written and composed by Dirkschneider, Hoffmann, Fischer, Baltes, Kaufmann."
"All music composed by Wolf Hoffmann, Stefan Kaufmann, Udo Dirkschneider, Peter Baltes."
"All lyrics written by Accept and Deaffy, all music composed by Accept."
"All lyrics and music written by Accept"
"All lyrics and music written by Accept and Deaffy."

Това е положението до към 1994-а. Какво е положението след това, мен лично не ме вълнува.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз бре 6.08.2015 21:42:14 + 4 0
Докато беше в Аксепт, Удо участваше в писането на песните. Проблемът (освен за пари) е, че Волф държи на стила на "Руска рулетка", а Удо - на стила на първите албуми на Аксепт. Разделят се. Без усилия се чува, че Удо се придържа към стила на ранния Аксепт, а Волф с Торнило вкарва и малко пауър в новите албуми на Аксепт. На мен албумите на Аксепт с Торнило много ми харесват, самостоятелните на Удо така и не можах да харесам, но самият Удо много го уважавам като як металяга. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ushikawa 6.08.2015 22:25:29 + 5 0
Удо участва в композирането на една част от парчетата, но текстове на английски не е можел да пише. С текстовете основно се е занимавала спътницата на Волф. Но не мога да разбера причината Удо да се прощава с Аксепт!?! Най-доброто сътворено от Аксепт и Удо са албумите издадени от 1980 до 1986 г. Аз не бих отишъл на концерт с парчета само на УДО, макар че имам 2-3 любими, но като цяло съм фен на ранния Аксепт. А ранният Аксепт има много шедьоври на сметката си.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз бре 7.08.2015 09:47:14 + 2 0
И аз не разбирам причината Удо да се отказва от песните на Аксепт, при положение, че няма никакви искове от самите Аксепт друг да не ги пее. Парчетата на Аксепт с Удо от 1980 до 1986 са абсолютна класика в метъла - за това няма никакъв спор. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Плюс минус 7.08.2015 10:24:26 + 2 0
И как разбра, че няма искове? Изобщо не е задължително тези неща да стават публични. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз бре 7.08.2015 10:36:27 + 2 0
Ако имаше нещо, досега да се е вдигнал шум. Толкова години вече Удо пее песни на Аксепт, съответно Торнило пее песни от албумите с Удо. Освен в последно време нещо да има хър-мър и затова Удо да се отказва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Плюс минус 7.08.2015 10:54:37 + 0 0
Пак ти казвам - въобще не е задължително. Особено ако и двете страни искат да не се разчува. Или ако са си говорили неофициално по телефона например. Как ще се разчуе? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

UDO 6.08.2015 13:17:32 отговори + 1 7
Hellraze,стига си писал простотии!Удо е създал Accept,a Волф държи правата на групата и не иска да си му ги върне,защото е комерсиален нещастник и знае,че името пълни залата а не той,Петер,Марк и т.н..Веднъж го изгони,а 2009г. се подигра с него.Ще видим колко дълго ще продължи сегашната група под името ''Accept''.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


hellraze 6.08.2015 10:58:41 отговори + 2 7
Айде стига с тия тъпотии. Докога ще си прави реклама на гърба на АССЕРТ?
А иначе не иска да се върне в АССЕРТ, но може постоянно да си прави реклама с името АССЕРТ! Добре, че Удо взе новите китаристи, които наистина могат да свирят, и песните на АССЕРТ, и старите песни на УДО, че ония преди бяха жалка картинка. Колко неграмотен трябва да си за да не можеш да изсвириш солото на They Want War? И това турне е единсъвено за пари. Не вярвам после да не свири поне по 2-3 песни на АССЕРТ на концертите си.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........... 6.08.2015 11:42:11 + 5 0
А не бе, не е за пари. Всичко в тоя живот се прави за пари. Ти от Марс ли падаш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йорк Фишер 6.08.2015 10:05:17 отговори + 5 0
Кои ли, ще са музикантите?.... Волф-гост музикант :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........... 6.08.2015 09:06:46 отговори + 7 1
Да се замисли и над "Midnight Mover"! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 6.08.2015 08:44:01 отговори + 10 1
,,,и задължително "Restless And Wild" да присъства в сетлиста. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вирус 6.08.2015 08:46:35 + 7 1
не си представям да не присъства Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".