Udo Dirkschneider ще изпълнява за последно песни на ACCEPT на турне догодина

1 авг 2015, 11:33 ч. 2413 / 7 8
пред./следв.

   Германският метъл мегафестивал "Wacken Open Air" е в разгара си. Събитието приключва днес, 1 август, и е съпътствано от много срещи между музиканти и фенове, пресконференции и др. Преди броени часове легендарният вокалист Udo Dirkschneider "хвърли бомба", обявявайки, че на специално турне през 2016 г. ще изпълнява за последно песни на бившата си група ACCEPT. След това певецът ще затвори тази глава от историята си и ще се съсредоточи изцяло върху творчеството на своята банда U.D.O.

   Не за първи път на "Wacken Open Air" присъстват пратеници от екипа на WeRock.bg, които ще ви разкажат по-подробно за събитието след завръщането си.

   През тази година за пръв път на "WOA" свири и българска банда - DASH THE EFFORT, които спечелиха първото издание у нас на конкурса "WOA Metal Battle".

 

udo-img_3213



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


hellraze 2.08.2015 10:59:21 отговори + 6 1
Преди беше доста дразнещо, че УДО свирят толкова много песни на АССЕРТ, при положение, че имат доста яки свои песни. Сега положението е много по-добре. Свирят само 2-3 от най-големите хитове на АССЕРТ и имат повече време за техните си яки песни, най-вече от първите албуми. Спокойно може да си продължава така УДО, а не да прави сензации, че нямало повече да свири песни на АССЕРТ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

haho 1.08.2015 22:51:38 отговори + 0 11
този "прощален" концерт го гледахме още преди години в Каварна....още тогава беше ясно,че не е последен. И този ще е такъв. Няма да ме учудят ако после направят и нов албум с Удо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хах 1.08.2015 23:20:28 + 12 0
Ти верно си хахо.
Прощалния в Каварна беше Аксепт с Удо. А тука става дума, че на концертите на групата УДО след това турне повече няма да изпълняват песни на Аксепт. Ама сигурно е сложно да го разберат хаховци като тебе.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

......... 1.08.2015 12:07:24 отговори + 11 1
Когато ходя на концерт на Удо е все едно си на концерт на Accept. Дали ще пее техни песни или не, не е от голямо значение. Надявам се, че ще мине и през България. Мога да го гледам цял живот. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хах 1.08.2015 12:51:06 + 7 3
А как е когато ходиш на концерт на Аксепт? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 1.08.2015 18:57:10 + 6 12
Как е? Просто е: няма Udo - няма Accept. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........... 3.08.2015 10:35:12 + 3 2
Че има Accept без UDO, има. Даже мога да кажа, че последните три албума без него са бахти резачките (най-вече Blood of the nations). Торнило се справя страхотно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хах 1.08.2015 11:41:55 отговори + 15 0
Без съмнение и концерт тук ще има Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".