UNISONIC носят класически привкус на "Kavarna Rock 2015"

27 юни 2015, 21:37 ч. 2070 / 7 4
пред./следв.

   Michael Kiske и Kai Hansen отново заедно! Събирането на двамата стари бойни другари от HELLOWEEN в UNISONIC вече не е новина, но първото им гостуване на българска земя определено е. На фона на останалите участници в днешния ден, UNISONIC се открояват с класическата си насоченост, която внася разнообразие в готик и симфо-метъл ориентирания втори ден на фестивала "Kavarna Rock 2015". Остава да видим само още една група, преди втория заключителен ден. Очаквайте утре репортаж и много снимки от събитието.

 

още за:

UnisonicKavarna Rock


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мозъчен тръст 29.06.2015 07:20:09 отговори + 1 0
То понеже Кай Хансен изобщо не е идвал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

кюрбис 29.06.2015 01:34:16 отговори + 2 0
Чак булшит е прекалено. Но че Unisonic е събитието на тоя фестивал, тва е ясно, защото другите вече са идвали и то повече от веднъж, а и е доста тъпичко, че не са хедлайнер...но има време....все пак тук са двама музиканти, които са в основата на един прекрасен метъл стил - мелодичния метъл, некои го нарекоха пауър, представа нямам защо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Никой 27.06.2015 22:14:24 отговори + 8 2
Ей това исках да видя, ама нямаше как. Очаквам с интерес репортажа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зиги 27.06.2015 22:33:41 + 7 7
Всички ТОВА искахме да видим. Останалото в този фест е булшит. Но нищо - тепърва UNISONIC ще идват в България и то много пъти. Няма как да ни избягат
Преглъщаме първото им гостуване, което една камара хора изпускат поради ред причини и се готвим за ТОТО, Slash, Judas Priest, Helloween, Soulfly и Black Label Society! Не е малко.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".