URBAN GREY и SAVAGE RAVAGE ще подгряват M.O.D. в София

10 дек 2019, 11:08 ч. 650 / 5 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

URBAN GREY и SAVAGE RAVAGE стават част от концерта на M.O.D. (Method of Destruction), който ще се проведе на 19.12.2019 от 19:00 ч. в столичния клуб „Mixtape 5“. Както знаете събитието е част от турне на което легендарният лидер на Stormtroopers of Death и Method of Destruction Billy Milano изпълнява добре познатите композиции на двете банди.

URBAN GREY са сред стожерите на родната екстремна сцена! Групата е създадена през 2000 година и от тогава не спира да радва родните фенове. Виждали сме ги на сцена с имена като NAPALM DEATH, SEPULTURA, IN FLAMES, BRUJERIA И CANNIBAL CORPSE. Понастоящем бандата е в състав Добата – вокали, Бебо – китара и вокали, Stone Angel – китара, Бамби – бас, Кольо – удърни, записват нов албум и се готвят за неговото представяне в цялата страна.

SAVAGE RAVAGE е метъл група от София, основана през 2009. Музиката им е повлияна от групи като Metallica, Motorhead, Sepultura, Gojira и D.R.I. Виждали сме ги на сцена с Warbringer и Skeletonwich.

Предстои ви вечер, която няма да ви се иска да свърши!

Билетите се продават онлайн и в мрежата на Евентим [поръчай от тук], а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазини На Тъмно, дюкян Меломан, Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Билетите за това шоу бяха на промо цена от 30 лева до 4 юли, включително. От 5-ти юли и в момента са на редовна цена от 35 лева. В случай на останали места в деня на събитието и на място в клуба, цената на входа ще е 45 лева.

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - пътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Предстои обявяването на допълнителна информация!
Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

Събитието е 18+

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бай Кире 11.12.2019 10:01:12 отговори + 3 1
УГ са моята банда! Обожавам модулиран грухтеж през мегафон, докато някой тресе нули на разстроена китара. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 10.12.2019 14:01:38 отговори + 8 8
Много важно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".