Утре ще излезе сингълът на HELLOWEEN "Pumpkins United"

12 окт 2017, 21:07 ч. 1006 / 6 5
пред./следв.

   Нормално бихме изчакали да настъпи утрешният петък 13-и, предвид краткото оставащо време, но новината е твърде значима, за да не ви "подгреем" за нея. 

   Със сигурност най-големите фенове на "Тиквите" броят дните до 14 декември, когато у нас ще стъпят HELLOWEEN с турнето "Pumpkins United", в което заедно с настоящия състав на групата участват и легендарните бивши членове Michael Kiske и Kai Hansen (поръчай билет онлайн).

   Както ви съобщихме, 7-те музиканти работят и по нова музика с първите си двама вокалисти. Засега не става дума за албум, разбира се, но и една песен ще бъде достатъчна, за да хвърли в екстаз почитателите на HELLOWEEN. Премиерата на едноименния с турнето сингъл "Pumpkins United" ще бъде утре, 13 октомври. Със сигурност песента ще може да бъде поръчана в "iTunes", а дали ще има официален стрийм, ще знаем след по-малко от 24 часа. По-долу може да видите обложката на сингъла. Кратък откъс може да чуете на този адрес. След регистрация тук може да получите връзка за даунлоуд на композицията.


Благодарности на: Донна Добрева

HELLOWEEN -   Pumpkins United

още за:

Helloween


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Хамбургска тиква 13.10.2017 10:13:47 отговори + 2 1
Here we are, here we go. We are riding the sky like an eagle. Да бяха направили и нещо като I want in. ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Знайко 13.10.2017 09:51:48 отговори + 0 1
Излезе
https://www.youtube.com/watch?v=yh8zPuB03_c
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 13.10.2017 09:07:35 отговори + 2 1
Ех, че хубава Хелоуин резачка! Браво! Че и Хансен попява даже Нямам търпение вече за концерта. Очаквам могъщо махане на кратуни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хамбургска тиква 13.10.2017 08:39:55 отговори + 2 1
24 години чакане си струват. Ако може още 2-3 такива песнички да запишат. Божествено. Убийствено парче, Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хмм 13.10.2017 03:28:20 отговори + 1 1
Изтеглих си я. Супер е! Има линк на helloween.org Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".