Утре започва метъл круизът "70000 Tons of Metal 2019"

30 яну 2019, 08:27 ч. 1536 / 9 0
пред./следв.

   5 дена, 4 нощувки, 60 хеви метъл банди, над 120 концерта и само 3000 билета - това е в едно изречение най-големият хеви метъл круиз "70000 Tons of Metal". Събитието е признато като най-яката хеви метъл ваканция, на която се срещаш с твоето международно метъл семейство, от всеки, който някога е бил на борда на кораба.

   Едва днес, ден преди началото на деветата метъл обиколка с "Royal Caribbean" знаем имената на всички групи, които ще участват. През целия ноември и декември анонсите бяха замразени и към края на месеца ни се напомни, че можем да надникнем в 70000tons.tv, за да разгледаме съвсем прясно ремонтираната и обновена горда красавица "Independence of the Seas". Това почти винаги върши работа за надъхване. Но разкриването на имената на останалите банди, което започна на 26 декември и продължи до днес, определено е това, което наистина заслужавахме и очаквахме. Като нещо по-любопитно може да се отбележи решението на ONSLAUGHT да питат феновете си кои парчета искат да чуят на борда. За целта е бе създадена  Фейсбук група "Onslaught by Request Set List 70K 2019". За не малко фенове акцент в програмата ще са концертите на немските легенди на траш метъла SODOM, които имат да представят на живо и нови песни. Друг специален момент ще е включването на оркестър към представянето на RAGE. THE LINGUA MORTIS ORCHESTRA ще свирят с немските хеви гиганти и на двете им шоута, т.е. и на отиване към мечтания карибски остров Лабади, и на връщане към пристанището в Маями. На луксозен 154 000-тонен лайнер.

   Към това добавете още:  SVARTSOT, KAMELOT, CONVULSE, VAN CANTO, шведската супергрпа CYHRA, NWOBHM легендите RAVEN, ATROCITY, VICIOUS RUMORS, EXMORTUS, прогресивметълите CHONTRAZ от Норвегия, бразилските дет метъл машини  KRISIUN, американците NIGHT DEMON. Там са още TYR и BLOOD RED THRONE.

   Предстартово на 28 януари ни бе изсипана още една тройна доза лога и те са на дет метълите от Белгия CARNATION, пауър юнаците от DRAGONY (Австрия) и траш маниаците от Колумбия PERPETUAL WARFARE. Тя бе последвана от още един анонс, които постави името на грайнд легендите от Великобритания NAPALM DEATH на афиша. Интересно е, че новината дойде заедно с тази за първия световен метъл конгрес, който ще сепроведе през март в родината на момчетата. Това веднага роди мерак у нашия специален кореспондент от мястото на събитието за дискусия по темата с един от участниците в конгреса - безспорно ловък оратор и начетен човек, а именно: Barney Mark Greenway.

   Датата 29-и доноесе имената на последните четири групи в списъка: MASACRE, INTERNAL SUFFERING - дет метъл от Колумбия, NEKROGOBLIKON, TEMPERANCE - мелодичен метъл от Италия. 

   Напомняме и първия сбор имена, които станаха известни до средата на октомври 2018 г., и за които писахме по-рано: ACCEPT, ARKONA, CORONER, DARK FUNERAL, DELAIN, ELUVEITIE, ENSIFERUM, GLORYHAMMER, GOD DETHRONED, GRIM REAPER, HEIDEVOLK, IN VAIN, KALMAH, NE OBLIVISCARIS, NILE, OBITUARY, ONSLAUGHT, PERSEFONE, PESTILENCE, SOULFLY / MAX AND IGGOR CAVALERA Return to Roots, SUBWAY TO SALLY, THE BLACK DAHLIA MURDER, TIAMAT (Wildhoney Show), TWILIGHT FORCE, UNLEASH THE ARCHERS, VISIONS OF ATLANTIS, VOMITORY, WARBRINGER, RIOT, MAYAN и FLESHGOD APOCALYPSE.

   В листата за "70K 2019" влизат още: MORS PRINCIPIUM EST и TRISTANIA, като последните не са правили концерти от 2016 г. насам... Тук са и BODYFARM, а Nick Holmes превзема в открити води на Атлантическия океан не с една, а с две банди: PARADISE LOST и BLOODBATH, което несъмнено носи вълнение у много пасажери, съдейки по реакциите. Но чакайте - на кораба всички са доволни и всеки има поне две любими банди, следва си ги, реди се на километрични опашки на официалните Meet & Greet-ове, за да събере автографи от тях и спокойно отпива глътка кафе, настанен на ръка разстояние от разни добре познати и не толкова музиканти.

   За тези, които харесват приключенията има още екстри, които се случват в третия ден от пътуването: екскурзии, обиколки и разни разходки на острова, чиито гидове са някои от групарите на борда. За 2019-а такива са уредени както следва: 

Discover Haiti Coastal Cruise - с членове на група KALMAH
Labadee Snorkel Safari - с членове на SODOM
A Dragon's Breath Flight Line - с членове на VOMITORY
Kayak Adventure - с музиканти от GLORYHAMMER и VISIONS OF ATLANTIS

Повече информация за тези ексклузивни забави за ограничен брой късметлии, има на следния адрес: 70000tons.com/voyage/shore-excursions.

   Да не забравяме и т.нар. "момичета на басейна", които ви посрещат на борда, раздават брошури с програмата на 4-те сцени и схема на дековете, а после сноват около публиката на откритата сцена "Pool Deck" и предлагат да ви намажат със слънцезащитен крем. Те си имат и календар, който се сваля безплатно о следния адрес, като за всеки месец има снимка на една от тях, като те биват наричани „международен посланик на хеви метъла". Вижте ги тук: http://bit.ly/PoolGirlCal.

   Иначе, ако сте туристически настроени, има какво да се посети в Южна Флорида преди да се качите на лодката: South Beach, Little Havana, Wynwood Walls, Little Haiti и Hollywood Beach. Също така запознати съветват, идете до "Rock n Roll Ribs" на Nicko McBrain в Coral Springs и се присъединете към подгряващите метъл плажни партита. 

 

още за:

70000 Tons Of Metal


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".