Уволнен техник на барабаните на SLIPKNOT разкри имената на новите членове на бандата

4 дек 2014, 08:17 ч. 1083 / 7 5
пред./следв.

   Norm Costa е техник по барабаните, който е в музикалния бизнес от 22 години. През по-голямата част от това време той е работил за бившия ударник на SLAYER Dave Lombardo. Наскоро е бил нает от SLIPKNOT, но освободен малко след това. Дали за отмъщение или просто, за да предизвика сензация, Costa публикува в социалната мрежа "Instagram" снимка на пътен лист, на която могат да се видят имената на всички членове на SLIPKNOT. Сред тях са непотвърдените официално нови басист и барабанист. Както се предполагаше - четириструнникът е Alessandro "Vman" Venturella, а на малкото столче е синът на барабаниста на Bruce Springsteen Max WeinbergJay Weinberg.

   В интервюта SLIPKNOT коментираха, че е възможно никога да не разкрият кои са новите участници в бандата, но малко след първите им публични изяви, те бяха познати почти със сигурност и, както се оказва - съвсем точно.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 6.12.2014 12:29:07 отговори + 0 2
Е добре де, защо 9 имена - за да се играе в официален мач не трябваше ли да са 11 на терена? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рьоне 6.12.2014 14:52:35 + 1 0
Ама си глупава, жено! За да се играе официален мач трябва да са 22 на терена. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

werk 17.12.2014 09:03:14 + 0 0
Че и съдии трябват също Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

spoter 4.12.2014 12:16:18 отговори + 5 4
вече ки спия спокойно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 4.12.2014 10:52:23 отговори + 3 1
Е те бяха ясни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".