VADER анонсираха нов барабанист и басист

22 мар 2011, 08:07 ч. 266 / 3 2
пред./следв.
VADER обявиха, че 21-годишният английски барабанист James Stewart (DIVINE CHAOS) ще бъде постоянният заместник на напускащия Pawel "Paul" Jaroszewicz. Последният се оттегля по лични причини, но ще довърши записите за предстоящия албум на полските детметъли, както и ще свири на насрочените за май, юни и юли концерти. В други новини, фронтменът и лидер на групата Piotr "Peter" Wiwczarek обявява, че напускането на басиста Tomasz "Reyash" Rejek не е поради лични причини, а в следствие на негово решение Rejek да бъде отстранен от бандата заради неподходящото си поведение. Новият четириструнник на VADER е Hal (HERMH, DEAD INFECTION, ABUSED MAJESTY), който ще дебютира на живо през април.

още за:

VaderJames StewartHal


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


suffocator1 23.03.2011 10:28:09 отговори + 0 0
е ще е ПРЕКАЛЕНО яко ако доидат пак m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.03.2011 15:26:13 отговори + 0 0
Епа убаво, дано пак скоро се метнат насам да се поразбием. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".