VIOLBLAST, STRIDENT и SHADOW REBELS гостуват в "Live & Loud" на 30 март

5 дек 2022, 11:56 ч. 489 / 14 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Концерт на Violblast (Испания), Strident (Израел) и Shadow Rebels (Израел) в София на 30-ти март

Историята на Violblast започва през 2012 г. като траш метъл група, повлияна от класики като Slayer, Metallica, Sepultura и т.н. С времето музикалният израз на групата става по-мрачен и екстремен, създавайки уникален звук, търсещ винаги тази мрачна и агресивна атмосфера. След десет години зад гърба си като група, едно EP, три LP и концерти в много държави, Violblast все още жадуват да растат като група.

Strident са траш метъл група, създадена през 2004 г. в древния град Беер Шева (Израел). Започвайки от свирене на кавър версии на групи като Iron Maiden, AC/DC и други и след като изминават дълъг път, те намират своя стил на израелската метъл сцена, въпреки факта, че в онези години сцената е наводнена с блек метъл и много хардкор групи. Strident издават първия си албум “On Aim” през 2010 г. Този албум става донякъде легендарен с това, че е първият дългосвирещ траш метъл албум, издаден в Израел навремето. През ноември 2019 г. вторият им албум е издаден от Punishment 18 Records.

Shadow Rebels е прогресив гръндж трио от Израел.

Концертът ще е на 30-ти март в клуб Live & Loud (София, ул. Позитано №8). Билети ще се продават в деня на събитието, само на входа на клуба, на цена 18 лв.

 

violblast poster

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".