Вижте анимация към още едно неиздавано парче на LINKIN PARK - "Fighting Myself"

24 мар 2023, 08:39 ч. 448 / 10 4
пред./следв.

   LINKIN PARK представят анимационно видео към още една неиздавана песен от сесиите за втория албум на групата "Meteora" (2003). Парчето се казва "Fighting Myself", като по-долу може да гледате онлайн анимационния видеоклип към него. Режисьор е Jacky Lu, като за създаването на видеото е използван изкуствен интелект.

   През тази година е 20-ият юбилей на творбата, която има седем пъти платинен статус в САЩ. На 7 април ще излезе специално разширено издание на диска, в което ще бъдат включени много бонуси. По-рано се появи и неиздаваното парче "Lost".

 

linkin park - figthing myself

още за:

Linkin Park


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


безGRIM Reaper 26.03.2023 17:32:23 отговори + 2 0
Мисля, че ще е добре да направят един албум с не издавани песни. Има хора, които ще оценят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sixxx 24.03.2023 15:53:42 отговори + 3 0
Със сигурност LP ще си останат от емблематичните банди за моето поколение. Но това си е "изсмуквам из пръсти". Не случайно тези и другата песен не са попаднали в Метеора. Слабички са ..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the rock is cookin 24.03.2023 22:17:35 + 3 0
Явно имаш недостижимо високи изисквания. И двете неиздавани песни са по-добри от целия им последен албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 24.03.2023 23:14:22 + 2 0
Lost и тази са класи над всичко след първите два албума.Така и не разбрах защо си смениха стила.Предпоследния албум “The hunting party” също беше добър горе-долу(Поне имаше китари)Реално три добри албума,другото по 1-2 песни на албум,които стават.И не ми казвайте,че харесвате песни тип “The catalyst” , Waiting for the end” или “Talking to myself”. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".