Вижте лайв видеото на RITCHIE BLACKMORE'S RAINBOW "Perfect Strangers"

26 окт 2016, 16:58 ч. 1557 / 6 15
пред./следв.

   През изминалото лято легендарният китарист Ritchie Blackmore (DEEP PURPLE, RAINBOW) осъществи дългоочакваното си завръщане към рока. За съжаление на феновете - само за три концерта - два в Германия и един в Англия. Новият състав на RITCHIE BLACKMORE'S RAINBOW включваше още Ronnie Romero - вокали, Jens Johansson - клавишни, David Keith - барабани и Bob Nouveau - бас. Двата лайва в Германия са заснети и ще излязат на DVD + CD и блурей + CD в различни версии и дигитално на 18 ноември със заглавие "Memories In Rock - Live In Germany". По-долу може да гледате изпълнението на класиката на DEEP PURPLE "Perfect Strangers" от предстоящото издание.

 

 



Коментари   (15)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Cronos 28.10.2016 10:57:28 отговори + 3 1
Не знам по каква перхидролена логика правиш връзка между обобщението на "личността" ти и липса на възпитание и слаб характер, особено като преди това ти ръсиш обиди. А обръщението "приятелю" към непознати си го пази за капалъ чарши. Проблема ти е, че тия песни били стари - еми щом ги слушат толкова хора не са стари. Сигурно мислиш хората слушащи класика за много тъпи - та това са песни не на 40 години а на векове! Колко са прости само.
Това че и с новата група правил същото - тая група я има за точно 3 концерта, наясно ли си?
И чакам да дадеш пример на твой "герой" който за същия период от време се е движил напред музикално (нагаждал по комерса на момента), разбира се ако си достатъчно осведомен...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята На Смъртта. 28.10.2016 07:23:55 отговори + 2 5
Абе, на тоя не му ли писнА да свири само едно и също от 50 години?!
Върти едни и същи лакърдии до припадък и сигурно си представя, че все още сме 1976 година!
Ама и на вас се чудя- правите ли се на страхотни фенове, или просто сте хора спрели в музикалното си развитие някъде към 1985?
Ричи, та Ричи....Големия китарист! нЕма що...
Какви китаристи има в наше време и каква музика пишат!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 28.10.2016 08:17:11 + 3 2
Като гледам има кой да му слуша лакърдиите, нали? "Модерните", които ги слушаш да видим след 50 години някой ще ги иска ли. И това за спрялото развитие - вие хора мозък имате ли. Очаквате човек на 70 да се развива музикално? Колко такива случаи има? И за тебе развитие е да си дропне китарата и да всичи рифове с 1 пръст ?
Пък и само за неосведомени кратуни като тебе, които говорят за липса на развитие, да си наясно ще напоследък блекмор не свири "едно и също" а е минал на акустична китара и друг стил или ти е убегнало?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 28.10.2016 09:16:16 + 1 4
Не си позволявай да наричаш "неосведомена кратуна", приятелю. Издава голяма липса на възпитание и...известна доза слабост в характера ти!
Не, Блекмор не свири едно и също- само си смени едната група в която свиреше едно и също- Пърпъл- с друга в която правеше същото- Рейнбоу- за да стигне до последната му група със съпругата му, за да...свири отново едно и също, па, макар и древен фолк от горите на Англия. Сега, се е хванал отново да повтаря едно и също с новата си група. Не, не е едно и също- прав си. Как не направи примерно, соло кариера? Самостоятелни албуми, гост-китарист някъде... Нищо. А, че е име в музикалната история- факт! И уважение към него, но да ти кажа, като видя какви въздишки падат по Смока и прочее песни 40 години по-късно, ме напушва смях. Тези песни бяха за времето си! Сега има друго време. Друга музика и други герои! То, светът вече не същия, той седнал да примира по миналото. Еми, радвай си се тогава. Животът обаче върви напред, а не се връща обратно. Спомените са за слабаците, които ги е страх от бъдещето!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 29.10.2016 01:00:03 + 4 0
Подобни глупости, фея, можеш да напишеш само ако си слушал музиката на Блекмор с моркови в ушите. С различните певци на Rainbow нещата се променят дори жанрово, да не говорим за другото, ама... Не оставяй това да те спира, де. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 27.10.2016 20:34:11 отговори + 3 1
Колко неприятно... Да видиш, че човек, оказал огромно влияние върху цялото ти съществуване, всъщност е просто човек - и, като просто човек, просто е остарял. Все още свири, но... Защо се отказа от тая музика, когато имаше енергия да я свири, за да се върне към нея сега, когато енергията вече я няма?

А може и в продукцията да е проблемът - защото ми идва прекалено лъсната.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackmore fan 27.10.2016 13:43:31 отговори + 2 0
Хм, нещо продукцията не ме кефи. Все едно няма китара. Сега прегледах филмчетата заснети с любителски камери от същия концерт и на тях китарата е звучала мощно. Докато тук съвсем са я намалили.
А че Ричи го болят ръцете и вече не може да свири бесни сола като едно време, също си личи, за съжаление. Надявам се все пак на DVD-то звукът да е по-добър.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 27.10.2016 09:15:07 отговори + 7 1
Много музика има в дебелата кратуна на тоя Ричи. За гледане е скучно, но СД-то ще си слушам с голям кеф. Певецът е страхотен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Banx 27.10.2016 06:43:05 отговори + 0 7
Това изпълнение да не би да е от някое погребние?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mccrypt 26.10.2016 20:22:28 отговори + 8 0
18 ноември 2016 година ще бъде един голям празник за мен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CRainbow 26.10.2016 21:43:37 + 2 0
Пожелавам ти още по-велик празник, да отидеш на следващия концерт :-)
Няма запис, който да предаде магията на Ричи от лятото на 2016.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Уф... 26.10.2016 18:08:51 отговори + 1 13
Голяма скука... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 26.10.2016 17:36:07 отговори + 3 10
чекаме видео на смоука и малко блек (найт) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 26.10.2016 17:49:26 + 12 1
Как пък един път не измислихте нещо ново??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Голиат 26.10.2016 18:02:56 + 11 2
За да има мисъл, трябва да има мозък. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".