Вижте маската на METALLICA за Хелоуийн

29 окт 2016, 09:26 ч. 1333 / 10 5
пред./следв.

   Както ви съобщихме, METALLICA ще пуснат специална своя Хелоуийн маска, която ще даде възможност на феновете да чуят 30 минути предварително песента "Atlas, Rise!". Това е третото ново парче на бандата, което ще бъде пуснато преди издаването на албума "Hardwired... To Self-Destruct" на 18 ноември. "Atlas, Rise!" ще има премиера на 31 октомври в 22 ч. българско време.

   Хората, които са се сдобили с маската, ще получат и специален код, чрез който могат да чуят парчето половин час по-рано. Самата маска се дава безплатно. На снимките по-долу може да видите как изглежда тя. В списъка с магазини в Европа, които я предлагат, България не присъства.

 

още за:

Metallica


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


пор4о 30.10.2016 09:05:31 отговори + 3 2
Смешковци, гледайте как се прави бизес и се учете. Само пърдите с вашите коментари. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 29.10.2016 10:19:56 отговори + 2 4
Тематична маска с албума 'St. Anger" щеше да е доста по-страшна, потискаща и въздействаща Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Направи си сам 29.10.2016 09:40:08 отговори + 2 4
Бахти никаквата маска. С един голямоформатен принтер или с цветни моливи и малко повее време - всеки може да си я направи и сам. Да вземат пример от Дейв Мъстейн как се прави маска за Хелоуийн. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Направи си сам 29.10.2016 10:44:17 + 4 1
Взимам си думите назад. Не бях видял, че я дават безплатно. Така има логика да е толкова семпла и без голяма инвестиция. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НЕ! 29.10.2016 19:54:40 + 3 6
Верно е! На дев мъстен дори маските са по- хубави от тези на MetallicA!
Сигурен съм, че и колата му и жената му са по-хубави от тези на MetallicA!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".