Вижте новия клип на HAYES & Y "Turn Around, Look Away"

29 ное 2022, 09:26 ч. 460 / 6 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

HAYES&Y с нов видео клип броени часове преди май-мащабния им концерт

Песента се казва „Turn Around, Look Away“ и е част от дебютния албум на групата

Броени часове преди най-големия концерт на HAYES&Y на 1 декември в зала 3 на НДК, групата издаде нов видео клип към песента „Turn Around, Look Away“ от дебютния им албум „Press.Go.Move.SlowC. Клипът е дело на Васил Витанов, а участие в него вземат Елена Чергиланова и Ян Лозев.

Видеото може да бъде гледано в YouTube, а песента ще звучи на живо от сцената на зала 3 в НДК този четвъртък. Сетлистът за концерта ще включва както песни от дебютния им албум, така и вече добре познати и обичани от феновете парчета като „Always So Simple, Always So Cold, „The Feeling”, „Special” и други. Всяка песен ще бъде придружена от специално светлинно представяне, което ще направи изживяването HAYES&Y още по-наситено.

Преди да чуем обаче музиката на HAYES&Y - Благослав Анастасов (вокали, китара), Радослав Лозански (китара), Ивайло Делев (бас) и Денис Холбек (барабани), на сцената ще се качат JIN MONIC. Момчетата от инди рок бандата ще заредят публиката с качествена авторска музика.

Последни бройки билети могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим в цялата страна на ценa от 40 лв.
Концертът на HAYES&Y се осъществява с изключителната подкрепа и спонсорство на Пощенска Банка и Mastercard. Събитието се реализира и с медийната подкрепа на радио Z-Rock.

 

 

hayes & y

още за:

Hayes & Y


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ужасен ужасон 29.11.2022 11:03:12 отговори + 1 0
Отвратителен клип, все едно гледаш някоя от най-бедните продукции на 90-те, но вместо Лада, някой кара Jeep. Песента e приятна, но да даваш на приятели да ти снимат клиповете с телефон? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".