Вижте обложката на двойния юбилеен албум на AVULSED

31 май 2016, 09:03 ч. 392 / 1 1
пред./следв.

   Испанските детметъли AVULSED ще отбележат 25-годишнината на групата с издаването на двоен сборен албум, наречен "Deathgeneration". Той ще включва записани наново 18 песни от цялата дискография на бандата. Във всяка песен ще участва и по един гост-вокалист, като Peter (VADER), Barney (NAPALM DEATH), Tomas Lindberg (AT THE GATES), Sven (ABORTED), Chris Reifert (AUTOPSY) и др. Издаването на диска се планира за ноември, точно преди два специални концерта на AVULSED в Мадрид и Барселона. Първоначално беше обявено, че обложката ще бъде поверена отново на Juanjo Castellano, но в последствие групата се е спряла на руския художник Daemorph Evilartdominion, който също така е басист в дет метъл бандата GROND. Артуърка може да видите по-долу.

 

avulsed-deathgeneration

още за:

Avulsed


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Mike Smith 31.05.2016 18:31:37 отговори + 2 0
Страхотна идея! Браво на момчетата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".