Вижте по-интересните събития в програмата на клуб "Rock It" през този месец

4 окт 2015, 11:43 ч. 1065 / 4 0
пред./следв.

   Софийският клуб "Rock It" обяви програмата си за месец октомври. По-интересните събития в нея започват в сряда, 7-и, когато ще се състои "Glam Rock Party". Началоото му е в 22:00 ч., входът - свободен. На следващия ден, 8 октомври, предстои "Огнено шоу" с трупа Fire Soul, начало - 22:00 ч., вход - 6 лв. На 11 октомври, неделя, ще има "Hardcore Party" със свободен вход и начален час 21:00. На 13-и ще бъде отбелязан рождения ден на радио "Z-Rock" - вход свободен. За 14-и е насрочен концерт на РЕНЕГАТ. Входът за него е 5 лв., началото е в 21:30 ч. На 18 октомври е концертът на VIOLENTORY, за който вече ви съобщихме. На 21 октомври ще има концерт на ОБРАТЕН ЕФЕКТ, начало - 21:30 ч., вход - 5 лв. На 22-ри ще се случи "Green Day, The Offspring & Rancid Night" - с DJ-сет и танци на пилон от "Sonya Pole Studio".

   На 28 октомври ще се състои концерт на УИКЕДА с начален час 21:30 и вход 10 лв. На следващия ден, 29-и, от 19:00 е лайвът "Вокализирай това" със свободен вход. И на 31 октомври - "Halloween Night" - концерт на ПЕЦИ И ПРИЯТЕЛИ. Начало 22:30 ч., вход - 5 лв.

   В останалите дни от октомври ще има DJ-сетове, "Quiz Nights" и др., като неделя е почивен ден.

 

Rock It

още за:

Rock It


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".