Вижте подробности за новия албум на NOTHGARD

10 юли 2014, 19:48 ч. 251 / 7 0
пред./следв.

   Германската епик мело-дет метъл група NOTHGARD ще издаде втория си дългосвирещ албум, наречен "Age Of Pandora", на 12 септември чрез "Trollzorn Records". Групата обещава бомбастичен, епичен, мощен и много техничен нов материал, с включване на три китари, които формират китарен оркестър. В песента "Obey The King" като гост-вокалист се включва певецът на EQUILIBRIUM Robert "Robse" Dahn.

   От май тази година, след промени в състава, EQUILIBRIUM "споделят" с NOTHGARD китариста Dom R. Crey. Музикантът дори намира време да участва и в трета група - WOLFCHANT, като в нея се представя с името Ragnar.

   По-долу може да видите списъка с песни и обложката на "Age Of Pandora".

01. Of Light And Shadow
02. Age Of Pandora
03. Blackened Seed
04. Black Witch Venture
05. In Blood Remained
06. Anima
07. Obey The King
08. Wings Of Dawn
09. Mossback Children
10. No One Holds The Crown

nothgard-2014-age-of-pandora

още за:

Nothgard


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".