Вижте "Searching for My Love (Live from Sound Emporium Studios)" на Robert Plant и Alison Krauss

27 ное 2021, 10:21 ч. 576 / 10 5
пред./следв.

   Легендарният вокалист на LED ZEPPELIN Robert Plant и американската кънтри/поп певица Alison Krauss издадохия новия си съвместен албум "Raise the Roof" на 19 ноември чрез "Warner Music".

   Творбата се появява 14 години след първия диск на дуото - "Raising Sand" от 2007-а. По повод премиерата ѝ дуото представя изпълнение на живо от студио на една от композициите. Песента се казва "Searching for My Love". По-долу може да гледате онлайн видео от "Sound Emporium Studios":

 

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ariel 28.11.2021 12:48:05 отговори + 6 0
Нещо не може да докосне душата ми тази песен... Това,, бейби,, не е в представите ми за истинска любов... Музичката е едва ли не жизнерадостна, героят нито плаче,нито страда... Съвсем друго е,, since i`ve been loving you, i`m gonna LOSE my worried MIND...,, Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 29.11.2021 00:38:41 + 6 0
Аз бих отишъл по-далеч. Според мен това е възмутително. От всички големи някогашни звезди на рокмузиката никой никога не е изглеждал по-безпомощен и излишен. Ето тук вече наистина трябва да кажем, че човек трябва да знае кога да спре. Но това клише не бива да се употребява за всеки творец, който е на възраст. Защото останалите, за които се използва, обикновено още го могат и имат какво да кажат, макар и да са остарели. Обаче за Плант си е точно на място. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Опърпан 29.11.2021 07:22:56 + 2 0
Не мисля, че е толкова трагично, че 51 години след шедьовъра "Since I've been loving you", Плант пее кънтри песничка.
А предното парче от този албум, което чухме тук - "Can't let go" - си заслужава отделените минути.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 29.11.2021 08:52:34 + 4 0
Не харесвам подобни розови захарни памуци. За любовта- тя сама ни връхлита в най- неподходящия момент, на най- неподходящото място и по най- странния начин, когато най- малко я очакваме. Главният герой в песента всъщност иска да си я ВЪРНЕ- той я е открил. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 28.11.2021 02:13:11 отговори + 6 0
Ех... Три минути от живота ми, които никога няма да си върна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".