Вижте видео към новия сингъл на 30 SECONDS TO MARS "Stuck"

9 май 2023, 12:00 ч. 348 / 9 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Новият сингъл на THIRTY SECONDS TO MARS е любовно писмо към изкуството

Премиерата на шестия албум на Jared и Shannon Leto е през септември

Групата Thirty Seconds To Mars, съставенa от братята Jared и Shannon Leto, пусна най-новия си сингъл "Stuck" - празник на минималистичния дизайн, висшата мода, изкуството и танца. Слушайте ТУК. Заедно с премиерата на първото им ново парче от 5 години насам, Jared и Shannon обявиха и шестия си студиен албум It's The End Of The World But It's A Beautiful Day, който ще излезе през септември 2023г. В официалния видеоклип към "Stuck" изпълнителите са облечени в моделите на иновативни дизайнери като Gucci, Ann Demeulemeester, Balmain, Maison Margiela, Raf Simons, Rick Owens, Jean Paul Gaultier и други. Гледайте музикалния клип [по-долу].

"Благодарение на невероятно креативната ми майка, аз и брат ми бяхме възпитани с любов към изкуството и фотографията от най-ранна възраст. Видеото към "Stuck е любовно писмо към някои от любимите ми фотографи, които са оказали голямо влияние върху мен - Richard Avedon, Irving Penn, Robert Mapplethorpe, Diane Arbus, Herb Ritts. Артисти, чиито творби промениха начина, по който виждах света и ми показваха нови възможности на всяка крачка. "Stuck" е за потенциала на хората, които невинаги се вписват толкова добре, но правят света много по-вълнуващ. Бих искал да изразя огромната си благодарност към талантливите художници и дизайнери, както и на екипа зад кулисите. Вашият принос превърна този проект в абсолютно приключение и помогна да се улови и отпразнува същността на това, което прави всички нас уникални и изключителни," споделя Jared.

Този месец Thirty Seconds To Mars ще излязат на главната сцена на "Big Weekend" на BBC Radio 1, а през август групата ще се завърне на фестивала Lollapalooza за първи път от 2006 г.

Водещият сингъл от It's The End Of The World But It's A Beautiful Day се появи седмица след като Jared присъства на "най-голямата нощ на модата" - The Met Gala, която бе в чест на Karl Lagerfeld. Jared отново събра погледите на всички и пристигна на събитието облечен като любимата котка на Karl, Choupette, след което се преобрази и разкри втора визия на Lagerfeld.

Траклист:
1. Stuck
2. Life is Beautiful
3. Seasons
4. Get Up Kid
5. Love These Days
6. World On Fire
7. 7 to 1
8. Never Not Love You
9. Midnight Prayer
10. Lost These Days
11. Avalanche

 

30seconds to mars

още за:

30 Seconds To Mars


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".