Вижте видеоклипа на SERENITY "United"

20 окт 2017, 06:31 ч. 533 / 7 4
пред./следв.

   Както ви съобщихме, австрийските симфометъли SERENITY ще издадат нов студиен албум, озаглавен "Lionheart", на 27 октомври. В края на миналия месец групата пусна онлайн видео към заглавното парче от творбата. Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате още един клип. Той е към песента "United".

 

 

още за:

Serenity


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


321 21.10.2017 00:02:26 отговори + 3 0
Браво. Рицари в бляскави доспехи. Дано пак да ги видим у нас и то скоро, за турнето с новия албум. И този път на по-подходящо място с добра акустика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 20.10.2017 11:08:18 отговори + 6 0
С оглед на това, че тая година реколтата от добри power metal албуми е доста оскъдна ... това се очертава да е power metal албума на годината (имам надежди и относно Beast in Black)!
Дано пак да ги видим в София някога и то с повече от 100 души посещение.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WTfan 20.10.2017 09:52:45 отговори + 6 0
Яко! Serenity се оказаха неочаквано жизнена група! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

доц. Минков 20.10.2017 09:48:21 отговори + 4 0
Още е едно чудесно парче! Чакам с нетърпение новия албум.
Също така се надявам следващия път когато дойдат във Варна (ако това въобще се случи), да има повече от 15 човека на концерта.
Това беше доста странно на фона обстоятелството, че на концерта на БТР Зала 1 на Фестивалния комплекс беше пълна...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".