Вижте видеото на Dee Snider "Stand (For Ukraine)"

24 мар 2022, 21:49 ч. 703 / 9 1
пред./следв.

   Един месец война в Европа между две държави през 2022 г. Стотици хора на изкуството реагират със съобщения в социалните мрежи, с видеа, песни и др.

   Фронтенът на TWISTED SISTER Dee Snider, чиято баба е украинка, изрази подкрепата си за нападнатата страна още в началото на конфликта, казвайки че няма против украинците да използват хита на бандата "We're Not Gonna Take It" за "боен вик", борейки се с агресорите.

   Сега на този адрес може да гледате видеото "Stand (For Ukraine)". По-долу може да гледате и призивите на певеца светът да бъде още по-обединен и даде отпор на Русия, която непредизвикано нападна съседна православна християнска държава. Ето видеосъобщението на вокалиста:

 

 

dee snider



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kveben 25.03.2022 09:04:13 отговори + 0 0
Не знаех, че имал украйнска семка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".